Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiderült, itt a túlélést tanítják

Sajátos mikrovilágba kalauzol ma minket Hothead, akinek a családjában, a gyerekek között az úszás nagy szenvedély. Írásának érdekessége, hogy szerintem ezen a sajátos világon keresztül elég jól átjön a különböző országok, kontinensek közötti hozzáállás, és nem csak az úszásoktatás terén... Kíváncsian várom, hogyan fogadjátok a main posztot, hiszen ez egyike azon ritkább alkalmaknak, amikor nem a nagy, általános képet látjuk, hanem annak csak egy apró szeletét. (A nyitókép saját választás, illusztráció, a másik kettőért köszönet Hotheadnek!)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

29 Tovább

Most kezdem érezni, hogy megszoktuk

Mindig öröm, amikor egy régi szerző ismét ír, most is ez történt. Eszter egyike volt a legelsőknek, és most beszámolt arról, mi is történt velük tavaly augusztus óta. Sok minden, szerencsére jórészt pozitívumok, úgyhogy olvassátok és szóljatok hozzá - szokás szerint!

(ÚJDONSÁG!! Küldj képet a lakóhelyedről, a városról, ahol élsz, bárhol is legyen az - valami szívednek kedveset, vagy csak egyszerűen érdekeset! Ha írsz hozzá pár sort, akkor kikerülhet ide a blogra, vagy mehet a Facebookra, ahol csatlakozz is hozzánk, ha még nem tetted volna meg! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

35 Tovább

A gyökértelenség megviseli az ember lelkét

Madeira túlzás nélkül álomszigetként él a legtöbbünk képzeletében, ezért is volt külön öröm olvasni Judit írását, akinek megadatott, hogy ott éljen. Persze gyorsan kiderül, hogy a sok szépség mellett a nehézségek is ugyanúgy jelen vannak ott is.

(ÚJDONSÁG!! Küldj képet a lakóhelyedről, a városról, ahol élsz, bárhol is legyen az - valami szívednek kedveset, vagy csak egyszerűen érdekeset! Ha írsz hozzá pár sort, akkor kikerülhet ide a blogra, vagy mehet a Facebookra, ahol csatlakozz is hozzánk, ha még nem tetted volna meg! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím:hataratkeloKUKAChotmail.com.)

54 Tovább

Nem sikerül felvenni a ritmust

Sok szempontból elgondolkodtató írás következik ma. Beküldője, gye immár négy éve próbál beilleszkedni a családjával Manchesterben, saját bevallása szerint sem sok sikerrel. Érzésem szerint gyors, de pontos látleletet kapunk két kultúra eltérő vonásairól, a magyar neveltetés és a brit szokások közti különbségekről. Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá!

(Egy kis újdonság: küldj képet a lakóhelyedről, a városról, ahol élsz, bárhol is legyen az - valami jellemzőt, szívednek kedveset, vagy csak egyszerűen érdekeset! Ne csak beszélgessünk róla, lássuk is! Ha írsz hozzá pár sort, akkor kikerülhet ide a blogra, vagy mehet a Facebookra, ahol csatlakozz is hozzánk, ha még nem tetted volna meg! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

172 Tovább

Tíz dolog, amiért érdemes felmondani

A mai poszt meglehetősen rendhagyó lesz, de hát így, a munka ünnepén, mi másról is beszélhetnénk, mint a munkáról, illetve a munkahelyről. Mai szerzőnk, Bandi Republic (blogját itt olvashatjátok) sajátos élethelyzetbe került, ugyanis fogta magát és felmondott. Hogy ennek milyen következményei lettek, az a posztból azonnal kiderül!

(Gyere a Facebookra, ahol egyre nagyobb a közösségünk, csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

97 Tovább

Ami a Vészhelyzet mögött van

Ma egy kicsit az egészségüggyel foglalkozunk, méghozzá az amerikaival, melyről sok téves elképzelés terjeng. Ezeket próbálja meg helyretenni Zsuzsi, aki korábban már jelentkezett Amerikából. Szóval, irány az igazi Vészhelyzet!

(Gyere a Facebookra, ahol egyre nagyobb a közösségünk, csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

91 Tovább

Nem bántam meg, hogy belevágtunk

Ma Svédországba visz utunk, kalauzunk pedig Kátya, aki a férjével költözött ki a skandináv országba és a nehézségek ellenére nem bánta meg. Minden mást elolvashattok a most következő írásban (külön köszönet a képekért)!

(Gyere a Facebookra, ahol egyre nagyobb a közösségünk, csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

49 Tovább

Az első pillanattól kezdve befogadtak

Nagyon sok furcsaságot lehet mostanában olvasni Egyiptomról, ezért is örültem meg Kriszmösz újabb írásának, aki az első posztját követő nagy érdeklődésre való tekintettel szerencsére ismét billentyűzetet ragadott. Úgyhogy most jöjjön ismét Kriszmösz és Kairó!

(Gyere a Facebookra, ahol egyre nagyobb a közösségünk, csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

66 Tovább

Csak sikeres magyarokkal találkoztam

A tegnapi viharos nap után ma békésebb vizekre evezünk, méghozzá Józsinak köszönhetően, aki több országban (sőt, kontinensen) is élt és dolgozott már, így van némi összehasonlítási alapja. A német és az amerikai munkakultúráról szól a mai poszt, de legfőképpen arról, hogy az lesz sikeres külföldön, akiben ez a lehetőség Magyarországon is benne van.

(Már több mint 8000-en vagyunk a Facebookon, gyere és csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím:hataratkeloKUKAChotmail.com.)

72 Tovább

Ki a hazaáruló?

Azt hiszem, sejtem, mit vált majd ki a mai poszt, mégis: bár van, amivel nem értek egyet, de azt gondolom, Eddie nincs egyedül a véleményével, legyen az bármilyen lesújtó is Magyarországról. Minden más a posztban, utána szokás szerint Ti jöttök.

(Már több mint 8000-en vagyunk a Facebookon, gyere és csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

416 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek