Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hat ok, amiért maradni kell

A blog indulásakor már említettem, hogy szívesen veszem vendégszerzők írásait is, mert a lényeg a beszélgetés, a vita és persze a saját tapasztalatok megosztása. Ezt az írást azért választottam, mert felsorakoztat hat olyan érvet, amelyek szerinte a maradás mellett szólnak. Nem feltétlenül és nem mindenben értek vele egyet, de fontosnak érzem a véleményét. Fogadjátok hát sok szeretettel FürgeDiák írását és ha van kedvetek álljatok mellé, vagy éppen vitatkozzatok vele!

83 Tovább

Nem csak a pénzről szól

Vajon miért vágnak neki a nagyvilágnak a magyarok? Egyszerű válasz lenne az, hogy a pénzért, de az elmúlt napokban érkezett hozzászólásokból számomra az derült ki, hogy az anyagi megbecsültség csak az egyik ok - még ha fontos is.

38 Tovább

Egy ország, ami már nincs?

Rengeteg hozzászólás érkezett az első két bejegyzést követően, nem csak a blogon, hanem a Facebookon is. A sok értékes és jó gondolat között volt egy olyan, ami nagyon megragadott, úgyhogy arra gondoltam, ma megpróbálhatnánk ezt körüljárni közösen.

33 Tovább

Mindennapos rémtörténet

A mai poszt főszereplője a fogyasztó és a szolgáltató, a nagy kérdés pedig: vajon milyen furcsa kapitalizmus van Magyarországon?

38 Tovább

Miért megyek el? - avagy üdvözlet az Olvasónak!

Ebből az országból el kell menni.

Ízlelgetem a mondatot, nézem, elolvastam már sokszor, végiggondoltam ezerszer.

Ebből az országból el kell menni.

134 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek