Több kérdés is felmerült a költözéssel kapcsolatban, ezekre válaszolok röviden.

Posztok felöltése

Sajnos az összes itt megjelent posztot kézzel kell feltenni a másik blogon, mert nem sikerült az itt megjelenteket automatikusan legenerálni (az Origó sem volt túlságosan segítőkész, de ezt hagyjuk). Ezért van az, hogy a szokottnál jóval több írás jelenik meg ott naponta, de ez átmeneti idő, amíg minden fel nem kerül. Próbálom elkerülni a kavarodást azzal, hogy a régi írások az éjszaka közepén kerülnek ki, így talán kisebb zavart okoznak, illetve megpróbálom majd visszadátumozni, ha lehet. Dolgozom az ügyön.

Böngésző-probléma

Szintén folyik a munka a böngésző-probléma megoldásán. Az indexes srácok tudnak róla, valóban az egyik böngésző egyik verziója szétesik az oldalon. Ez technikai jellegű gond, remélem, mire mindezt leírom, már nem is igaz, ha mégis, akkor nagyon rövid időn belül megoldódik.

Kommentek

A törzsgárda tagjai közül volt, akinek nem tetszett, hogy sok új hang is megjelent az új helyen. Igen, ez valóban rizikó, de mint minden változás, ez is csak először furcsa és esetleg ijesztő. Én hiszek a Ti erőtökben, abban, hogy közösen kordában tudjuk tartani az áradatot. Ha emlékeztek, az elején (sőt, nem csak az elején, gondoljunk csak teboy-ra) itt is akadtak gondok, de nagyon jól kezeltétek. Legyen úgy ott is!

Egyszóval kis türelmet kérek tőletek minden értelemben! Hiszek abban, hogy a változás jó, kell egy kis idő, amíg megszokjuk, de hát éppen ez a közösség az, akinek ok tagja felvállalta, hogy belevág az ismeretlenbe, mert úgy érezte, lépnie kell. Ez is egy hasonló lépés volt.

Üdv:

Határátkelő