Nem is tudom igazán, hol kezdjem, szóval az lesz a legegyszerűbb, ha a lényegnél vágok bele: a Határátkelő elköltözik, mégpedig a blog.hu-ra (vagy ha így jobban tetszik, az Indexre).

Nem tagadom, hosszas vacillálás előzte meg a döntést, nem utolsósorban azért, mert itt születtünk meg a postr-en, itt alakult ki körülöttünk ez a csodálatos közösség, ami Ti vagytok, és azért is, mert az Origó is jó szándékkal állt a bloghoz, hiszen szinte az első pillanattól kezdve a címlapon szerepelhettünk.

Akkor mégis, miért a váltás?

Elsősorban azért, mert úgy éreztem, közel egy év után ideje lenne kicsit megújulni, többet adni. Folytak beszélgetések mindkét csapattal, és úgy éreztem, a blog.hu-n több lehetőség nyílik.

Mindig nagy örömmel és büszkén gondolok majd az itt eltöltött időszakra, és ezúton is köszönet mindenért a postr.hu stábjának és mindenekelőtt nektek, akik végig itt voltatok és özönlöttetek a Facebookra is, és akkor is kitartottatok, amikor már nem voltunk kint a címlapon és nem hagytátok elsüllyedni a blogot.

Erre a linkre kattintva (vagy a hataratkelo.blog.hu címet beírva) juthattok el az új helyünkre – nagyon várlak Titeket, mert hiszek abban, hogy még jobb lesz, mint itt, és ha bírom, akkor szeretnék még több érdekességet kitenni, hogy ez a lelkes közösség tovább növekedhessen.

Szándékaim szerint a következő időszakban az új posztok egy-egy erőteljesen lerövidített változata kikerül ide is, amíg azok is megszokják az új helyet, akik a reggeli kávé mellé, még félálomban szokták bekapcsolni a gépet és elolvasni az aznapi posztot.

Még egyszer kösz mindenért és nyomás a HATÁRÁTKELŐRE!!!!