Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ti kérdeztetek, én válaszolok

Több kérdés is felmerült a költözéssel kapcsolatban, ezekre válaszolok röviden.

Posztok felöltése

Sajnos az összes itt megjelent posztot kézzel kell feltenni a másik blogon, mert nem sikerült az itt megjelenteket automatikusan legenerálni (az Origó sem volt túlságosan segítőkész, de ezt hagyjuk). Ezért van az, hogy a szokottnál jóval több írás jelenik meg ott naponta, de ez átmeneti idő, amíg minden fel nem kerül. Próbálom elkerülni a kavarodást azzal, hogy a régi írások az éjszaka közepén kerülnek ki, így talán kisebb zavart okoznak, illetve megpróbálom majd visszadátumozni, ha lehet. Dolgozom az ügyön.

Böngésző-probléma

Szintén folyik a munka a böngésző-probléma megoldásán. Az indexes srácok tudnak róla, valóban az egyik böngésző egyik verziója szétesik az oldalon. Ez technikai jellegű gond, remélem, mire mindezt leírom, már nem is igaz, ha mégis, akkor nagyon rövid időn belül megoldódik.

Kommentek

A törzsgárda tagjai közül volt, akinek nem tetszett, hogy sok új hang is megjelent az új helyen. Igen, ez valóban rizikó, de mint minden változás, ez is csak először furcsa és esetleg ijesztő. Én hiszek a Ti erőtökben, abban, hogy közösen kordában tudjuk tartani az áradatot. Ha emlékeztek, az elején (sőt, nem csak az elején, gondoljunk csak teboy-ra) itt is akadtak gondok, de nagyon jól kezeltétek. Legyen úgy ott is!

Egyszóval kis türelmet kérek tőletek minden értelemben! Hiszek abban, hogy a változás jó, kell egy kis idő, amíg megszokjuk, de hát éppen ez a közösség az, akinek ok tagja felvállalta, hogy belevág az ismeretlenbe, mert úgy érezte, lépnie kell. Ez is egy hasonló lépés volt.

Üdv:

Határátkelő

15 Tovább

Határátkelés

Nem is tudom igazán, hol kezdjem, szóval az lesz a legegyszerűbb, ha a lényegnél vágok bele: a Határátkelő elköltözik, mégpedig a blog.hu-ra (vagy ha így jobban tetszik, az Indexre).

99 Tovább

Van mit veszítenem

Mai szerzőnk kérdések egész sorát kérte és leginkább tanácsra van szüksége. Azért tartom fontosnak A. írását, mert - némileg talán kivételként - nem anyagi okokból szeretne külföldre menni, hanem mert elege van a Magyarországon uralkodó közhangulatból. Miként ő is fogalmaz, neki van mit veszítenie, így különösen érdekes, hogy mit tanácsoltok neki.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol már több mint 10 ezren vagyunk! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

227 Tovább

Miért költöztünk haza?

Sokan hiányoltátok (reklamáltátok...) külföldről hazaköltözők írását. Ami persze nem is csoda, hiszen a blog jellegéből adódóan inkább azok írnak, akik valamennyire megtalálták kint a számításukat, vagy éppen tervezik a határátkelést. Ma azonban azon ritka alkalmak egyike van, amikor a történet arról szól, hogy valaki hosszas gyötrődés, szenvedés után sem találta meg külföldön a számítását, ezért hazaköltözött. És most boldog, aminek tiszta szívből örülök. Jöjjön tehát Regina rendkívül tanulságos írása!

(Ma megint lesz Fogadó a Határon! Magyar idő szerint este 8 és 10 között az angliai országfelelős várja a kérdéseket, a beszélgetőpartnereket, szóval Titeket a Facebookon, ahol közel 7000-en szeretettel várunk, gyere és csatlakozz hozzánk te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

71 Tovább

A pokolból a mennybe

Paul hetek alatt járta meg a poklot és a mennyt. Először menyasszonya felbontotta az eljegyzést, ám nem sokkal később mégis sikerült állást szerezni Németországban, ráadásul Magyarországról. Február közepén kezd kint és megígérte, hogy elmeséli majd azt is, hogyan sikerült beilleszkedni.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com. Egyúttal itt ragadom meg az alkalmat, hogy kvázi szolgálati közleményként türelmet kérjek mindenkitől, folyamatosan válaszolok a levelekre, csak nem mindig megy rögtön - de írjatok bátran!)

29 Tovább

Ma költözöm Svájcba

Ismét egy különleges pillanat jött el a blog életében: miközben ti ezt a bejegyzést olvassátok, szerzője, svájcinéger éppen útban van új otthona, Svájc felé, ahol holnapután, azaz csütörtökön áll munkába. Mindenekelőtt minden jót neki, nagyon remélem, majd beszámol az élményeiről. Addig is olvassátok el, hogyan jutott el idáig!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

72 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek