Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol szinte minden olcsó

Mai úticélunk India. Kalauzunk, Viki segítségével vetünk több pillantást az árakra, kiderül, mennyiért lehet jó színvonalon megélni, miként az is, lehet-e sört kapni a tengerparton. (Nem, de igen.) És köszönet a képekért is!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

ÚJDONSÁG - INDULÓ FÓRUMOK!! Szóljatok hozzá! Részletek itt!

49 Tovább

Megélni Németországban

Ma Németországba látogatunk, és azok örülnek majd elsősorban, akik a konkrét költségeket szokták hiányolni. Hát most jól megkapják... A poszt ugyanis egy meglehetősen részletes beszámoló a müncheni megélhetési költségekről - a hozzászólásokban lehet kezdeni vitatkozni, hogy tényleg annyi-e az annyi...

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

57 Tovább

Ami megdöbbentő Bécsben

Ahhoz képest, hogy milyen közel van az ország és Bécs, és mennyien próbálkoznak szerencsével az osztrák fővárosban, elég kevés írás született még nyugati szomszédunkról. Így kezdődik az a levél, amit Nórától kaptam, és mivel nem tudok mást tenni, mint egyetérteni vele, most részben pótoljuk a hiányosságot. Jöjjön tehát Bécs, és a megélhetés nagy kérdései.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

139 Tovább

Aki most akar jönni, az jöjjön!

Megint ugrunk egy nagyot, egészen Floridáig, ahonnan Gabi küldött beszámolót. Bár ő is hangsúlyozza, én is megteszem: Amerika hatalmas ország, azaz fokozottan érvényes az, ami szinte mindenhol Európában is: ami igaz egy államban (vagy egy állam egyik felében), az nem feltétlenül igaz máshol is. Úgyhogy most irány egy kis napsütés: Florida!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

93 Tovább

Kisokos Nagy-Britanniába indulóknak

A külföldön letelepedő magyarok között az egyik legnépszerűbb cél Nagy-Britannia. Bár pontos adatok (köszönhetően az uniós tagságnak) nem nagyon állnak rendelkezésre, nagyot aligha tévedünk, ha több tízezerre tesszük a szigetországban élő és dolgozó magyarok számát. Egy 2009-es hivatalos statisztika 25 ezer főről beszél, de meg lennék lepve, ha ez igaz lenne.

15 Tovább

Mindennapi pénzügyeink

Sokat beszélgettünk már a különböző pénzügyi és morális kérdésekről, szeretnénk egy kicsit a konkrétumok irányába elmozdulni. Egy listával kezdeném, de ahhoz, hogy használható információt tudjon adni ez a blog, ti is kelletek.

59 Tovább

Elindulni, de mennyiből? - gyakorlati tanácsok

Ha már megszületett az elhatározás a távozásról, akkor jön csak a neheze: a tervezés. Hiszen senki sem szeretne az egyébként is a pakliban lévő meglepetésnél még súlyosabbat és nem árt, ha az embernek van tartaléka is.

26 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek