Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Áldom a sorsom, hogy idevetett

Mai úticélunk Kalifornia, kalauzunk pedig Susan, aki interneten ismerkedett meg a férjével, és legyőzve a nehézségeket (például a családi ellenkezést), ma már Kaliforniában él. Írásából kiderül, hogy melyik gyereksztár ül a lánya mögött az iskolában, és hogy mennyire vigyázni kell a sztereotípiákkal.

(Gyere és találkozzunk a Facebook-on! Csatlakozz hozzánk, élénk élet zajlik ott is! Leveleket, a te személyes történeted a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

79 Tovább

Aki most akar jönni, az jöjjön!

Megint ugrunk egy nagyot, egészen Floridáig, ahonnan Gabi küldött beszámolót. Bár ő is hangsúlyozza, én is megteszem: Amerika hatalmas ország, azaz fokozottan érvényes az, ami szinte mindenhol Európában is: ami igaz egy államban (vagy egy állam egyik felében), az nem feltétlenül igaz máshol is. Úgyhogy most irány egy kis napsütés: Florida!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

93 Tovább

Muszáj volt eljönnöm

Mindenekelőtt Boldog Új Évet mindenkinek! 2012 első posztja Amerikába repít minket, egészen pontosan Washingtonba. Kristóf írásából kiderül, miért ment el 22 évesen, és hogyan kapott állást, miközben Magyarországon a gyakorlat hiánya miatt sokszor még válaszra sem méltatták a cégek, vagy ha igen, abban sem volt köszönet.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

36 Tovább

Ez itt egy teljesen különböző ország


Mai szerzőnk egy nyári táborban dolgozva ismerkedett meg az Egyesült Államokkal. A robot ellenére annyira tetszett neki, hogy végül ott ragadt. A miértekről és a hogyanokról következzen Balázs írása.

(Tegnap született egy meglehetős visszhangot kiváltott kiáltvány a politikusokhoz. Ebben arról volt szó, hogy az utolsó utáni pillanatban vagyunk, hogy a vezetők tegyenek valamit azért, hogy az emberek ne menjenek el ebből az országból. "Ha nem tesztek semmit, ha így folytatjátok, aki teheti, elmenekül, és viszi magával a tapasztalatát, hitét, pénzét, az ország jövőjét. Nagy a baj!" - további részletek és a rengeteg hozzászólás ide kattintva érhető el - folytassuk ott is a beszélgetést! )

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

107 Tovább

Az első két hónap kínszenvedés volt

Mai szerzőnk, János cserediákként él az Egyesült Államokban és úgy látja, más minőségűek az emberi kapcsolatok, mint Magyarországon. Kiderült az is, hogy ha nem érted a CNN-t, nem tudsz angolul...

(Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség - már több mint háromezren vagyunk! - tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

133 Tovább

Nem érzem magam bűnösnek

Mai vendégszerzőnk Tünde, aki az Egyesült Államokban él. Magyarországról biológusként ment el, egy keleti parti egyetemtől kapott állásajánlatot. Innen már ő folytatja.

78 Tovább
12
»

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek