Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar elme számára felfoghatatlan

Tegnap megint sikerült némi vihart kavarni, és mivel több aggódó hang is érkezett (szokás szerint), ezúton jelezném megint, hogy a továbbiakban is célom az érzelmi alapon közelítő és az inkább leíró posztok keverése - szerintem mindkettő fontos és mindkettőnek van létjogosultsága. Úgyhogy nem kell aggódni (de azért köszönöm). :) Na, ezek után aligha meglepő, hogy ma inkább egy leíró jellegű poszt következik, mégpedig Norbi tollából, aki írországi tapasztalatait küldte el nekünk. Lássuk!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

119 Tovább

A fél életem levittem a kuka mellé

Nem kizárt, hogy mai posztunk ismét kisebb vihart kavar majd. Lia története egy (mint gyorsan kiderült: semmire sem jó) szociálpedagógusi diplomával kezdődik, aztán Írországban, majd Angliában folytatódik. A kérdés az: hol vagy otthon a világban?

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

313 Tovább

Csak magadra számíthatsz

Méltatlanul kevés szó esett eddig a Határátkelőn Írországról (ami igen azt ide kattintva olvashatjátok), noha meglehetősen sok magyar keresi ott a boldogulást. Így aztán némileg hiánypótló is mai szerzőnk, aki nemes egyszerűséggel "ajelenembere" név alatt írt nekünk, posztja, melyben azt meséli el, mi motiválta annak, hogy útnak induljon, Ígéretet kaptam arra, hogy végigkövethetjük a kalandjait.

(Holnap, azaz vasárnap este 8 és 10 között ismét Fogadó a Határon a Facebook-on! Ezúttal Svájcról és a Kanári-szigetekről - igen, bizony!!! - kérdezhettek az országfelelősöktől! Gyertek, beszélgessünk egy jót! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

9 Tovább

Fiatalok, menjetek, amerre láttok!

Mai vendégszerzőnk, MM 21 éves volt, amikor egy nyarat Amerikában töltött egy nyári táborban. Saját bevallása szerint hatalmas élmény volt, a napi 12 óra munka mellett rengeteget tanult munkaerkölcsről, arról, hogyan működik az igazi kapitalizmus. Így aztán nem csoda, hogy az első adandó alkalommal elindult Magyarországról - ezúttal már Írországba, Dublinba. Pechjére éppen 2008 nyara volt, a válság előtti utolsó pillanat, a gyorsan megszerzett munka gyorsan semmivé is vált.

129 Tovább
12
»

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek