Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem mennék innen haza

Sokan vannak a leendő (vagy már gyakorló) határátkelők közül, akik a legszívesebben valamelyik közeli országba mennének, ami külföld, de mégis elérhető távolságban van. Egyáltalán nem reprezentatív saját tapasztalatom szerint ebben a viszonylatban Ausztria és Csehország (ezen belül is főleg Prága) az élmezőnyben foglal helyet. Mai szerzőnk (és egyben egyik országfelelősünk), Norbert segítségével utóbbiba látogatunk el, részletes árakat, hasznos linkeket is kapunk - és nem utolsósorban megtudjuk, ki uralja a kolbászpiacot.

Folyamatosan gyarapodik csapatunk, már 14 országnak van "felelőse". Ezek (szigorúan ábécésorrendben): Ausztria, Ausztrália, Brunei, Chile, Csehország, Finnország, Franciaország, India, Kanada, Nagy-Britannia, Németország, Spanyolország, Svájc és Svédország. Ország persze akad még bőven, úgyhogy várom a további jelentkezéseket, akinek van kedve, csatlakozzon a csapathoz!

26 Tovább

Egy ország a világ végén

Igazán különleges poszt a mai, hiszen szerzője, Ágnes, Chilében él és különleges azért is, mert hosszabb a megszokottnál (ami egyben kísérlet is, Forceware tegnapi kommentjére reagálásként) - szóval különleges ez a vasárnap, remélem, tetszeni fog nektek az írás, legalább annyira, mint nekem. Vágjunk is bele!

(Még mielőtt belevágnánk, zárójelben megjegyzem, hogy Ágnes egyik azoknak, akik bevállalták az "országfelelősséget". Emellett eddig Svájcból, Svédországból, Spanyolországból, Franciaországból, Kanadából és Németországból akadt egy-egy barátunk, aki vállalta, hogy rendszeresen ír majd konkrét árakat tartalmazó és segítséget is nyújtó posztot. Szóval van még elég hely a világon, lehet jelentkezni!)

És akkor már tényleg következzen Ágnes írása (akinek egyébként őszintén ajánlom a blogját, amit ide kattintva érhettek el)!

75 Tovább
12345
»

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek