Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A penge élén táncolunk

Mai szerzőnk, Krisztián története alighanem sok szempontból tipikus. Banki alkalmazott (és a munkahelyéről elbocsátott) társ, sok hitel, hónapról hónapra növekvő adósság - ugye, sokan magukra ismernek benne? És a kilátástalanság. Ami miatt mégsem tipikus az írás, az a hozzáállás és a remény. Olvassátok és szóljatok hozzá!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

133 Tovább

Adóztatod te ám...!!

Vártam pár napig ezzel a poszttal, mert nem akartam első indulatból írni, ráadásul a téma is kilóg a sorból - de hát néha előkerülnek olyan hír(esztelés)ek, amelyek e blog olvasóit kiemelten érintik, és ilyenkor valamit mondani kell. Különösen, hogy a Facebook-oldalra is volt, aki már kiposztolt egy erről szóló cikket.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

239 Tovább

Aki teheti, menekül az országból

Sajnos nem egyre inkább tipikusnak mondható történet mai posztunkat jegyző L.-é: több mint két évtized után munkanélkülivé váló pár, a házat fenyegető banktartozás és egy kétségbeesetten nyelvet tanuló család.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Leveleket, a te személyes történeted pedig a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

106 Tovább

Söralátét? Mi az? - avagy adóbevallás magyar és svéd módra

Péter Svédországban él és most gondja támadt, mert nem tud kiigazodni a magyar adóbevallás rejtelmein (például azon a csekélységen, hogy kell-e neki...). Közben Svédországban mobilról vallott be adót. Kultúrák, ha (nem) találkoznak.

(Gyere és találkozzunk a Facebook-on! Csatlakozz hozzánk, élénk élet zajlik ott is! Leveleket, a te személyes történeted a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

22 Tovább

Úgy mentem el, hogy maradtam

Némileg rendhagyó poszt következik ma, hiszen szerzője hosszas hezitálást követően úgy döntött, marad Magyarországon. Pontosabban elment. Pontosabban maradt. Hogy mire föl is e bizonytalanság, kiderül, ha elolvassátok András írását.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

79 Tovább

Egy szál bőrönddel elindulni őrültség

Szép sikerrel indult útjára vasárnap a blog Fogadó a Határon fantázianevű kezdeményezése, melynek lényege hogy két országfelelőstől lehet kérdezni a Facebook-oldalon. Miután nagyon sok érdekes és hasznos dologról esett szó, ezért most következzen egy összefoglaló Spanyolországról, egyenesen Roxi tollából. (Napokon belül érkezik a kanadai írás is.) Lássuk hát, miről beszélgettünk, mit kérdeztetek Roxitól Spanyolországról!

(Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

25 Tovább

Nyit a Fogadó a Határon!

Ez csak egy gyors emlékeztető poszt mindenkinek, hogy már alig két óra és magyar idő szerint ma este 2000 órakor megnyílik a Fogadó a Határátkelő Facebook-oldalán.

1 Tovább

Micsoda ország I.: Felháborodás érdektelenség miatt elnapolva

Napok óta várom a felháborodott nyilatkozatokat, elemzéseket, megnyilvánulásokat arra a hírre, mely szerint a 98 százalékos különadó által érintett képviselők mintegy negyven százaléka, vagyis összesen 85 politikus nem tett eleget befizetési kötelezettségének a július 31-i határidőig. Sehol semmi.

10 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek