Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy szál bőrönddel elindulni őrültség

Szép sikerrel indult útjára vasárnap a blog Fogadó a Határon fantázianevű kezdeményezése, melynek lényege hogy két országfelelőstől lehet kérdezni a Facebook-oldalon. Miután nagyon sok érdekes és hasznos dologról esett szó, ezért most következzen egy összefoglaló Spanyolországról, egyenesen Roxi tollából. (Napokon belül érkezik a kanadai írás is.) Lássuk hát, miről beszélgettünk, mit kérdeztetek Roxitól Spanyolországról!

(Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

25 Tovább

Egyszerűen kevés voltam

Mai szerzőnk, Gergely korábban már jelentkezett itt egy poszttal, akkor csehországi kalandjait mesélte el. Most Spanyolországba kalauzol el minket, a vele történtek járnak némi tapasztalattal. Lássuk is!

42 Tovább

Mint a mesékben: ingyenes egészségügy

Pedig nem mese az, ami következik, hanem egy kórházi kivizsgálás története Spanyolországból. Címszavakban: INGYENES egészségügy, az ismeretlen hálapénz, modern kórházak... Mindez spanyol "országfelelősünk", Roxi tollából. Hát lássuk!

Folyamatosan gyarapodik csapatunk, már 16 országnak van "felelőse". Ezek (szigorúan ábécésorrendben): Ausztria, Ausztrália, Brunei, Chile, Csehország, Finnország, Franciaország, Hollandia, India, Kanada, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Spanyolország, Svájc és Svédország. Ország persze akad még bőven, úgyhogy várom a további jelentkezéseket, akinek van kedve, csatlakozzon a csapathoz!

29 Tovább

A spanyol meló - a narancson túl

Nem mai vendégszerzőnk, Roxana az első, aki írásában arra figyelmeztet, hogy nem szabad felelőtlenül útnak indulni. Spanyolországban sem könnyű munkát találni, ha valaki nem elégszik meg azzal, hogy minimális összegért narancsot szedjen - hangzik a figyelmeztetés, sok egyéb jó tanács és konkrét összegek mellett. (A videókat én válogattam be a legfrissebb spanyol slágerlistáról, hogy kapjatok némi plusz hangulatot arról, milyen zenék mennek kint. Remélem, tetszik az ötlet!)

30 Tovább
12
»

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek