Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közölték, hogy nem beszélek elég jól magyarul

A mai poszt nem lesz túlságosan hosszú, de fontos kérdést feszeget, amiről szerintem érdemes beszélgetni - ez nem más, mint a munkaszerződések kérdése. Mai szerzőnk, Mária Olaszországban él, ahol már nem egyszerű határozatlan idejű szerződést kapni. Nektek mi a tapasztalatotok?

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

41 Tovább

A szürke hétköznapok és ami megfizethetetlen

A tegnapi, nem túl vidáman induló, de jól végződő ausztriai történet utána ma messze utazunk, egészen Thaiföldig, ahonnan Cooper küldött (ismét) nagyon jó és érdekes írást, aminek a végén még az is kiderül, mi az, ami megfizethetetlen.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

ÚJDONSÁG - INDULÓ FÓRUMOK!! Részletek itt!

77 Tovább

Anglia nyitottan, lélekkel

Tegnapi posztunkban már hosszasan taglaltuk a legfontosabb tudnivalókat az angliai (illetve miként a kommentekben megjegyeztétek: inkább londoni) élettel kapcsolatban. Nos, még ma sem hagyjuk abba, következzen xyz írásának második része, mely ismét rengeteg hasznos információt tartalmaz. Mondjuk meg lennék lepve, ha szokás szerint a kommentekben nem érkeznének javítások, más vélemények - nem is fogjátok vissza magatokat, hiszen több szem többet lát, több fül többet hall és hasonlók. :)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

52 Tovább

Hogyan jussunk munkához Svájcban?

Két út van persze: a munkavállalás és a vállalkozás. Ezeket tárgyalja részletesen országfelelősünk, Tilmir, akitől azt is megtudjuk, milyen típusú tartózkodási engedélyek vannak.

(Ma este megnyit a FOGADÓ A HATÁRON a blog Facebook-oldalán!! Idei első vendéglátónk CANADACRUISER, azaz Kanadáról lesz szó magyar idő szerint este 8 és 10 között. Gyertek, kérdezzetek, beszélgessünk egy jót!! Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

243 Tovább

Ideiglenesen vagy végleg menjünk?

Komoly adósságunkat kezdjük törleszteni, hiszen valamiért eddig meglehetősen kevés írás jelent még meg nálunk Ausztriáról, ami nekem is némi meglepetés. Most azonban országfelelősünk, Franciska küldött egy posztot a szezonmunka kontra állandó munka témakörében. Lássuk!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

2 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek