Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar elme számára felfoghatatlan

Tegnap megint sikerült némi vihart kavarni, és mivel több aggódó hang is érkezett (szokás szerint), ezúton jelezném megint, hogy a továbbiakban is célom az érzelmi alapon közelítő és az inkább leíró posztok keverése - szerintem mindkettő fontos és mindkettőnek van létjogosultsága. Úgyhogy nem kell aggódni (de azért köszönöm). :) Na, ezek után aligha meglepő, hogy ma inkább egy leíró jellegű poszt következik, mégpedig Norbi tollából, aki írországi tapasztalatait küldte el nekünk. Lássuk!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

119 Tovább

Egy csodás sziget

A tegnapi nagy vihart kavart poszt után ma - kissé hűtendő is a kedélyeket - Izlandra látogatunk, Susan segít nekünk ebben, aki fantasztikus munkakörökben dolgozott, dolgozik és a kissé mostoha időjárás ellenére még egy ideig marad is.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Leveleket, a te személyes történeted pedig a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

87 Tovább

Söralátét? Mi az? - avagy adóbevallás magyar és svéd módra

Péter Svédországban él és most gondja támadt, mert nem tud kiigazodni a magyar adóbevallás rejtelmein (például azon a csekélységen, hogy kell-e neki...). Közben Svédországban mobilról vallott be adót. Kultúrák, ha (nem) találkoznak.

(Gyere és találkozzunk a Facebook-on! Csatlakozz hozzánk, élénk élet zajlik ott is! Leveleket, a te személyes történeted a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

22 Tovább

A bürokrácia miatt megyünk el

Elgondolkodtató történet következik arról, hogy miként veszít el az ország olyan embereket is, akik tulajdonképpen nem szeretnének elmenni, de a bürokrácia agyonnyomja őket. Mai történetünk mesélője, Rg és párja azért döntöttek a távozás mellett, mert a különböző hatóságok gyakorlatilag ellehetetlenítették a házasságkötésüket.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

93 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek