Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindennap sírva telefonáltam haza

Ma Londonba keveredünk, méghozzá klasszikus helyzetbe: au-pairként. De legalábbis elkísérjük Neniko85-öt, aki tíz évvel ezelőtt határozta el, hogy egyszer a brit fővárosban él majd. Így is lett. Az odáig vezető út is kiderül a posztból.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Tegnap óta már több mint 7000-en vagyunk! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

204 Tovább

A szerelem sokszor nem elég

Megrázó történet következik ma, melynek szerzője, Sylvia, a szerelem miatt költözött Angliába, feladva itthoni biztos egzisztenciát, karriert. Bár kint ismét sikerült felépíteni a szakmai életét, közben elvesztette a legfontosabbat, a férfit, akiért kiment. Vajon megérte?

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

65 Tovább

Semmi pénzért nem mennénk haza éhezni

Tanulságos történet következik ma, szegénységről, átverésekről, némely magyarok viselkedéséről (azért nem általánosítanánk) és persze a végén a megtalált boldogságról. Mindenesetre Lillának hosszú út vezetett odáig - most ti is megismerhetitek!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Leveleket, a te személyes történeted pedig a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

228 Tovább

Miért nem otthon sikerült?

Mai szerzőnk, Momo igazán kalandos utat járt be az angliai vidéki öregek otthonától a londoni multicégen át az Egyesült Arab Emirátusokig. Nem is szaporítom a szót, illetve még egy kicsit igen:

Folyamatosan gyarapodik csapatunk, már 11 országnak van "felelőse". Ezek Svájc, Svédország, Spanyolország, Franciaország, Kanada, Németország, Ausztrália, Finnország, Nagy-Britannia, India és Chile. Ország persze akad még bőven, úgyhogy várom a további jelentkezéseket, akinek van kedve, csatlakozzon!

Most már igazán jöjjön Momo története!

36 Tovább

Modern rabszolgaság Angliában

Mielőtt bárki véletlenül azt gondolná, hogy a külföldi munkavállalás a kezdeti nehézségek után biztos siker, megosztom veletek Bugris londoni élményeit. Vigyázat, kiábrándult történet következik ki nem fizetett munkaórákkal, nem létező szabadsággal és rohamléptekben drágul élettel. Íme, az árnyékos oldal!

98 Tovább

Csak az ügyeskedő számít?

 

Mai vendégszerzőnk Magyarországon buszvezető volt és Londonban is a szakmájában tudott elhelyezkedni. Zoltán szerint csak fokozatosan szabad felszámolni a magyarországi egzisztenciát.

 

41 Tovább

Nem tudom, hol is van az otthonom

Továbbra is érkeznek a levelek, történetek a hataratkelo(KUKAC)hotmail.com levélcímre, amit hálásan köszönök, megpróbálom mindegyiket megjelentetni és persze közben továbbra is biztatni mindenkit, hogy írjon!

Mai vendégszerzőnk B H, aki élt egy kicsit Japánban, most pedig Londonban dolgozik. Az ő történetét és tapasztalatait olvashatjátok alább.

15 Tovább
12
»

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek