Nem nagyon volt még ilyen a Határátkelő indulása óta, de most egy szolgálati közlemény következik. Régóta gondolkodom (gondolkodunk) azon, miként lehetne újdonságokat behozni a blogra. Többször felmerült már az igény tematikus fórumok indítására, de eddig nem igazán tudtam, miként lehetne ezt jól megvalósítani.

Ugyanakkor úgy érzem (és a különböző visszajelzésekből is ezt szűrtem le), lenne igény arra, hogy a különböző témákról (oktatás, lakásbérlés, ügyintézés, stb.) külön is lehessen beszélgetni, ezért úgy döntöttem, hogy vágjunk bele!

Mielőtt azonban önkényesen elindítanék ilyen fórumokat, szeretném a véleményeteket, javaslataitokat, ötleteiteket kérni, melyek a legfontosabb témakörök! Akár itt, a kommentekben, akár a Facebook-oldalon, akár levélben a hataratkeloKUKAChotmail.com címen várom az elképzeléseket, hogy minél hamarabb belevághassunk.

Remélem, ti is jó ötletnek tartjátok és segítetek a megvalósításban, hiszen ezek sikere is rajtatok múlik majd – csakúgy, mint az egész Határátkelőé...