Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi vár rád egy luxushajón?

Sokan érzik jó pénzkereseti lehetőségnek és nagy kalandnak a munkát a nagy óceánjárókon. Ami persze igaz is lehet, ugyanakkor itt is rengeteg olyan dolog van, amit jó előre tudni és amit nem feltétlenül mondanak el a közvetítő cégek. Ezért is öröm János írása, aki saját tapasztalatait meséli el, és ez még olyasvalaki számára is nagyon érdekes volt, aki soha nem dolgozott ilyen helyen és már nem is nagyon fog - mondjuk én. Szóval jöjjenek a titkok és trükkök, a felkészüléstől a megfelelő cipő kiválasztásáig.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol már több mint 10 ezren vagyunk! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

25 Tovább

Jó széllel francia partra

Mai szerzőnk, Mlle Macaron fiatalon kereste önmagát Németországban, aztán egy hajón találta meg, ahol (és ezt nem ő mondja, hanem én) felnőtt. Muszáj volt neki, mert a hajós munka nem vicc - mint ez az írásából is kiderül. (A képekért pedig külön köszönet!)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com. Kis türelmet kérek mindenkitől, minden levélre válaszolok, de mostanában - már megint - rengeteg dolog jött össze, remélem, ennek hamarosan lesz látszatja is! Amit vehettek titokzatoskodó felvezetésnek is... :D)

43 Tovább

Egy nap egy óceánjárón

Nemrégiben (na jó, van annak már pár hete) az egyik poszt után felvetettem, hogy akinek van kedve, írja meg, hogyan telik egy napja. Akkor is azt gondoltam (mint most is), hogy annak, aki például azt fontolgatja, hogy elmegy egy hajóra dolgozni, hasznos lehet tudni, mennyit és hogyan kell dolgozni az óceánon. Ma egy ilyen írás következik, Eszter tollából, aki ráadásul több beosztásban is dolgozott, így aztán igazán átfogó képet ad. Arról nem is beszélve, hogy most egy franciaországi szállodában keresi a kenyerét. (A képek illusztrációk.)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

23 Tovább

Úgy éreztem, többre vagyok hivatott

Van a határátkelésnek egy különleges formája, ez pedig a munkavállalás különböző óceánjáró hajókon. Töprengtem egy ideig, vajon mennyire illik a blog tematikájába, aztán úgy gondoltam, miért ne illene. Így van ma soron Potato Face írása, olvassátok, szóljatok hozzá!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

43 Tovább

Kész voltam legalulról kezdeni

Ma Svédországba látogatunk Péter segítségével, aki egy multis vezető beosztást adott fel azért, hogy álmai országába költözhessen. Párjával előrelátóak voltak, és először egyedül ment (ami szerintem elég jó ötlet), de nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön Péter története!

25 Tovább

Elképesztő hajós sztorik

Ha már hétvége, akkor kicsit lazábbra vesszük, ha nem bánjátok, ami nem jelenti azt, hogy Eszter most következő írása ne szolgálna komoly tanulságokkal is - elsősorban arról, mit kell kiállnia annak, aki arra adja a fejét, hogy hajón dolgozva keresi meg a betevőt.

16 Tovább

Nem bántuk meg, de nagyon nehéz

Hajón kezdte, most Nizzában takarít mai vendégszerzőnk, aki levelet írna a miniszterelnöknek és legnagyobb gondja, hogy ha gyereke születik, hogyan oldják meg segítség nélkül a mindennapokat. Eszter Facebook-oldalunkra írta meg tanulságos történetét.

35 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek