Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Külföldi munka nyelvtudás nélkül?

Miután több levelet is kaptam, melyben az iránt érdeklődtetek, hogy gyenge nyelvtudással vagy egyenesen nyelvtudás nélkül milyen esélyekkel lehet külföldön elhelyezkedni, gondoltam egyet, és megkértem az országfelelősöket, hogy osszák meg tapasztalataikat. (Előre jelzem: a beérkező válaszokat látva, utólag döntöttem úgy, hogy külön posztot gyártok belőle, ezért a válaszok eltérő hangneme.) Mit mondjak, azért nagy meglepetés nem ért, de a dolog tanulságos - hát lássuk!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

213 Tovább

Miért nem tudunk összetartani?

Mai szerzőnk, Csirkusz az egyetem után döbbent rá, hogy a bölcsész diplomával nem sokra megy. Nekiindult a világnak, dolgozott Angliában, majd eljutott Finnországba, és bár most Magyarországon él, feltett szándéka, hogy északon telepszik le. Akad pár kérdése is.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

119 Tovább

Nem bírok tovább így élni!

Tegnapi norvégiai kalandozásunkat követően maradunk északon, ezúttal Finnországban. Egészen pontosan Ildikó most következő írásának a finn tapasztalatok csak egy részét adják - de majd meglátjátok, ha végigolvastátok! (A képeket is Ildikótól kaptam.)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

196 Tovább

Mustamakkara és pikapuuro

Finnországban eddig egyszer járt a Határátkelő és ennek nemsokára lesz is jelentősége. Hogy micsoda, az kiderült országfelelősünk, Alexa írásából, melyből részletesen megismerhetitek ezt a csodálatos országot. (Hogy mi az a mustamakkara és a pikapuuro, bent szerepel a posztban, tessék megkeresni. :)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom:hataratkeloKUKAChotmail.com)


89 Tovább

Hogyan lehetsz sikeres külföldön?

Bár mai vendégposztunkat Aropa, egy Finnországban élő fiatal kutató írta, tanácsai általános érvényűek és erősen megfontolandóak. Olvassátok el, hogy szerinte mi a külföldi boldogulás titka!

45 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek