Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Segítség! Merre induljunk?

Sok mindenre gondoltam a blog indulásakor, két dologra biztosan nem: az egyik, hogy egyszer több mint 9 ezren leszünk a Facebookon, a másik pedig, hogy Erdélyből is jön majd segítségkérő levél. (Na jó, van még más is, de azt most nem árulom el...) Márpedig most ez történt, LittleG ugyanis egy erdélyi nagyvárosból írta meg dilemmáit, amiből az is kiderül, hogy a régióban máshol sem feltétlenül sokkal jobb a helyzet. Szóval mai szerzőnk segítséget kér és titeket ismerve biztos vagyok benne, hogy meg is kapja!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

96 Tovább

A szívem miatt költöztem Romániába

Ritka poszt következik ma, annyiban legalábbis mindenképpen, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hány olyan történetünk volt, melynek szerzője Magyarországról Romániába költözött. (Konkrétan egy ilyen volt eddig, azt ide kattintva olvashatjátok el.) Mai főhősünk, Marianna a társát követve választotta Szatmárnémetit, ahol tanárként nem kevés nehézséggel szembesült. Az ő története következik.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

87 Tovább

Dacból jöttem ki Amerikába

Csodálatos történet következik ma, mely Erdélyben indul és Magyarországon át vezet Amerikába, aztán... Hogy mi lesz aztán, azt még nem tudni, mai szerzőnk, Tibor is csak annyit tud, mit szeretne: egyszer magyar gyümölcsfákat metszeni.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Vasárnap magyar idő szerint este 8 és 10 között megint lesz FOGADÓ A HATÁRON, ezúttal DÁNIA országfelelőse várja az érdeklődőket sok szeretettel. Addig is, ha levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

68 Tovább

Egy napon elegem lett: irány Erdély!

A határt nem csak nyugat felé lehet átlépni - ezt bizonyítja Sanyi története, aki felesége szülőföldjére, Erdélybe költözött. Pedagógusból lett vállalkozó és azt mondja: nem akar visszatérni Magyarországra.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

38 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek