Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dublin, te csodás!

Ma kirándulunk egyet, ha nem bánjátok. Egészen Dublinig megyünk, ahonnan Eddie nem csak egy alapos írást, de csodás fotókat is küldött, amiért külön hála neki! Szóval ha van kedvetek, nézzetek körül velünk Dublinban és környékén!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

47 Tovább

Ki a hazaáruló?

Azt hiszem, sejtem, mit vált majd ki a mai poszt, mégis: bár van, amivel nem értek egyet, de azt gondolom, Eddie nincs egyedül a véleményével, legyen az bármilyen lesújtó is Magyarországról. Minden más a posztban, utána szokás szerint Ti jöttök.

(Már több mint 8000-en vagyunk a Facebookon, gyere és csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

416 Tovább

Csak magadra számíthatsz

Méltatlanul kevés szó esett eddig a Határátkelőn Írországról (ami igen azt ide kattintva olvashatjátok), noha meglehetősen sok magyar keresi ott a boldogulást. Így aztán némileg hiánypótló is mai szerzőnk, aki nemes egyszerűséggel "ajelenembere" név alatt írt nekünk, posztja, melyben azt meséli el, mi motiválta annak, hogy útnak induljon, Ígéretet kaptam arra, hogy végigkövethetjük a kalandjait.

(Holnap, azaz vasárnap este 8 és 10 között ismét Fogadó a Határon a Facebook-on! Ezúttal Svájcról és a Kanári-szigetekről - igen, bizony!!! - kérdezhettek az országfelelősöktől! Gyertek, beszélgessünk egy jót! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

9 Tovább

Fiatalok, menjetek, amerre láttok!

Mai vendégszerzőnk, MM 21 éves volt, amikor egy nyarat Amerikában töltött egy nyári táborban. Saját bevallása szerint hatalmas élmény volt, a napi 12 óra munka mellett rengeteget tanult munkaerkölcsről, arról, hogyan működik az igazi kapitalizmus. Így aztán nem csoda, hogy az első adandó alkalommal elindult Magyarországról - ezúttal már Írországba, Dublinba. Pechjére éppen 2008 nyara volt, a válság előtti utolsó pillanat, a gyorsan megszerzett munka gyorsan semmivé is vált.

129 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek