Lelassulni ehhez az életformához

Ha valakinek nem elég a Magyarországon tomboló meleg (vagy éppenséggel ahol a blogot olvassa hűvös van, netán tél - üdvözlet Sydneynek! -), akkor jöjjön velünk ma Ciprusra. Helga vezet minket és bár első mondataival egy viszonylag szűk rétegnek ajánlja írását, szerintem több embert érdekelhet.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

12 Tovább

Különösen szerencsések vagyunk

A hétre meglehetősen borús időt jósolnak Magyarország fölé, így aztán arra gondoltam, utazzunk napsütéses tájra. Úticélunk Ciprus, ahonnan országfelelősünk, Orsi jelentkezik (külön köszönet a képekért!). Kiderül, hogyan jutott ki férjével a szigetre, hogyan vezetnek a helyiek és persze az is, miként lehet bírni a nem túl hideg telet egy fűtés nélküli házban.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

32 Tovább

Ez csak pénz

Miután a Facebook-oldalon kifejezett kérés érkezett egy ciprusi poszt iránt, mi mást is tehetnék, mint előállok egy ciprusi poszttal... A viccet félretéve, tényleg kértétek (egészen pontosan Ági) és mivel Norbi már jó régen elküldte az írását, gondoltam, kihasználom az alkalmat. Szóval a tegnapi thaiföldi kiruccanás után ma egy jóval közelebbi, de nem kevésbé kellemes klímájú hely következik, bár a posztból az is kiderül, nem feltétlenül nagy öröm az éjszakai 34 Celsius fok sem. Ismét szóba kerül az egészségügy (tanato, figyelem!), és az is, miért hagyják járó motorral az autót a helyiek. A szó innentől Norbié!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

49 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek