Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fojtogatónak érzem ezt a légkört

Mai szerzőnk, Andrea már tíz éve, a válása óta foglalkozik a gondolattal, hogy elmegy Magyarországról. Most mindent belead, terveket sző és fizikailag is megpróbálja felkészíteni magát. Egy céltudatos nő írása következik.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

74 Tovább

Szülés Svédországban 14 ezer forintért

Talán a blog lelkes olvasói közt vannak, akik emlékeznek még Péterékre Svédországból (akik nem, azoknak emlékeztetőül csak egy kattintás). Nos, örömhírrel szolgálhatunk: megszületett a nagyon várt kislány, Emma a neve és mi (azt hiszem, nyugodtan fogalmazhatok a blog olvasói nevében is) természetesen teljes szívünkből gratulálunk és sok boldogságot kívánunk az egész családnak! Péter volt olyan kedves, és az első hetek izgalmában is talált időt arra, hogy megírja a tapasztalataikat. Ez következik most, utána pedig lehet beszélgetni a gyermekvállalás tapasztalatairól!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

161 Tovább

Szültem angolul, majd németül

A mai poszt egy egészen különleges részét mutatja be az ember életének, méghozzá a gyerekszülést. Nóra abban a (mi szempontunkból kétségkívül szerencsés) helyzetben van, hogy egyik gyermeke Hollandiában, a másik Ausztriában született, így aztán a most következő írás egészen különleges, hiszen egy poszton belül két ország eltérő rendszerét is megismerhetitek.

(Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

45 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek