Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bankkáosz Írországban

Némileg új műfaj mutatkozik be a Határátkelő történetében, ugyanis rendszeres szerzőnk, Eddie ezúttal egy egészen hétköznapi problémával jelentkezik: összeomlott az egyik bank rendszere. Na nem pár napja, hetek óta tart (vagy ha azóta megoldották: tartott) ez az (egyébként tarthatatlan) állapot. Íme, egy villámposzt, ami pillanatképként vet fel egy élethelyzetet.

Ha van kedved hasonló villámposztot írni, ne habozz! Küldd el e-mailben és ígérem, mihamarabb kikerül.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on,ahol már több mint 10 ezren vagyunk! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

53 Tovább

Hogyan írjunk Határátkelőt?

Mindenekelőtt kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Mai posztunk erősen rendhagyó lesz, mindenki rájön majd, miért. Annyit jeleznék előre, hogy aki úgy érzi, valahol a húsvéti sonka és a kalács között elkeverte a humorérzékét, ne olvassa el Lobelt Ledfold írását.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

70 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek