Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

El innen!

Egészen fantasztikus történet jutott mára, hothead tollából (billentyűzetéből), aki az elmúlt pár évben kétszer váltott országot: először Magyarországról kényszerűségből Hollandiába, majd onnan tovább az eredeti célba, Ausztráliába. Rendkívül tanulságos történet, olvassátok, szóljatok hozzá!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Leveleket, a te személyes történeted pedig a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

155 Tovább

Muszáj volt eljönnöm

Mindenekelőtt Boldog Új Évet mindenkinek! 2012 első posztja Amerikába repít minket, egészen pontosan Washingtonba. Kristóf írásából kiderül, miért ment el 22 évesen, és hogyan kapott állást, miközben Magyarországon a gyakorlat hiánya miatt sokszor még válaszra sem méltatták a cégek, vagy ha igen, abban sem volt köszönet.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

36 Tovább

Nem bírok tovább így élni!

Tegnapi norvégiai kalandozásunkat követően maradunk északon, ezúttal Finnországban. Egészen pontosan Ildikó most következő írásának a finn tapasztalatok csak egy részét adják - de majd meglátjátok, ha végigolvastátok! (A képeket is Ildikótól kaptam.)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

196 Tovább
12
»

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek