Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Otthon nincs kilátásom

Orvostörténet következik ma, és részben maradunk Németországban. Azért csak részben, mert a poszt szerzője, Zack megjárta az Egyesült Államokat is, most pedig Németországban dolgozik. A sok érdekességből, amit leírt, bevallom, nekem a német rendszer (nem meglepő) merevsége volt a legizgalmasabb.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

149 Tovább

Szülés Svédországban 14 ezer forintért

Talán a blog lelkes olvasói közt vannak, akik emlékeznek még Péterékre Svédországból (akik nem, azoknak emlékeztetőül csak egy kattintás). Nos, örömhírrel szolgálhatunk: megszületett a nagyon várt kislány, Emma a neve és mi (azt hiszem, nyugodtan fogalmazhatok a blog olvasói nevében is) természetesen teljes szívünkből gratulálunk és sok boldogságot kívánunk az egész családnak! Péter volt olyan kedves, és az első hetek izgalmában is talált időt arra, hogy megírja a tapasztalataikat. Ez következik most, utána pedig lehet beszélgetni a gyermekvállalás tapasztalatairól!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

161 Tovább

Málta és Dr. House

Nem egyszerű eldönteni, miként is zárjunk egy ilyen évet, amely az ország szempontjából finoman szólva sem volt egyszerű, de mégis szilveszter van... Így aztán Judit írására esett a választásom, hiszen egyrészt Máltán még úgy sem jártunk, másrészt olyan jó érzés volt olvasni, hogy ennél jobban nem is lehet véget vetni 2011-nek. Következzen tehát Judit és családja máltai élete!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

23 Tovább

Szültem angolul, majd németül

A mai poszt egy egészen különleges részét mutatja be az ember életének, méghozzá a gyerekszülést. Nóra abban a (mi szempontunkból kétségkívül szerencsés) helyzetben van, hogy egyik gyermeke Hollandiában, a másik Ausztriában született, így aztán a most következő írás egészen különleges, hiszen egy poszton belül két ország eltérő rendszerét is megismerhetitek.

(Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

45 Tovább

A svéd kaland

Hát ez a nap is eljött: József az első olyan szerzőnk, aki a blog megszületése óta külföldre ment - az első posztja még Magyarországon íródott, a mai pedig már Svédországból érkezett. Többet szerintem nem is kell mondanom, lássuk!

Legyél te is országfelelős! Vagy írd meg saját történeted! Részletek a poszt végén!

87 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek