Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan béreljünk lakást?

A külföldi élet kezdetekor nyilván az első kérdések egyike: hol fogok (fogunk) lakni? Különösen nehéz a helyzet, ha ismeretlen helyre érkezünk, ahol esetleg még segítségünk sincs, hiszen egy elrontott lakásbérlés alapvetően határozhatja meg az első napok, hetek, hónapok hangulatát, ami természetesen hatással lehet az egész vállalkozás sikerére. Nem mindegy tehát, hogyan választunk, ezért is jöhet jól spanyol országfelelősünk, Roxi írása, aki ezt a témát boncolgatja.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

12 Tovább

A kiköltözés visszalépés?

Érdekes kérdést feszeget mai szerzőnk, Bodesco, akinek jó állása van Németországban, helyi szinten is jó fizetéssel, ám úgy látja, még ebben a helyzetben is szinte reménytelen, hogy valaha saját lakása vagy háza legyen odakint. A nagy kérdés persze az: kell-e saját ingatlan, vagy ez csak egy magyar megszokás? Mit gondoltok?

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com. Egyúttal itt ragadom meg az alkalmat, hogy kvázi szolgálati közleményként türelmet kérjek mindenkitől, folyamatosan válaszolok a levelekre, csak nem mindig megy rögtön - de írjatok bátran!)

260 Tovább

Málta és Dr. House

Nem egyszerű eldönteni, miként is zárjunk egy ilyen évet, amely az ország szempontjából finoman szólva sem volt egyszerű, de mégis szilveszter van... Így aztán Judit írására esett a választásom, hiszen egyrészt Máltán még úgy sem jártunk, másrészt olyan jó érzés volt olvasni, hogy ennél jobban nem is lehet véget vetni 2011-nek. Következzen tehát Judit és családja máltai élete!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

23 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek