Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A gyökértelenség megviseli az ember lelkét

Madeira túlzás nélkül álomszigetként él a legtöbbünk képzeletében, ezért is volt külön öröm olvasni Judit írását, akinek megadatott, hogy ott éljen. Persze gyorsan kiderül, hogy a sok szépség mellett a nehézségek is ugyanúgy jelen vannak ott is.

(ÚJDONSÁG!! Küldj képet a lakóhelyedről, a városról, ahol élsz, bárhol is legyen az - valami szívednek kedveset, vagy csak egyszerűen érdekeset! Ha írsz hozzá pár sort, akkor kikerülhet ide a blogra, vagy mehet a Facebookra, ahol csatlakozz is hozzánk, ha még nem tetted volna meg! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím:hataratkeloKUKAChotmail.com.)

54 Tovább

A nők bajszától a zöld borig

Érdekes módon Portugália kissé kiesik a magyarok látószögéből (talán a földrajzi távolság miatt), pedig, miként az Világpolgár mai posztjából is kiderül, bizonyos dolgokban közel állnak hozzánk, magyarokhoz. A mai poszt egyébként valóságos színorgia lesz, a képekért külön köszönet Világpolgárnak.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

29 Tovább

A félreismert ország

Ismét új országba téved a Határátkelő, ezúttal Portugália a célunk, az ország, melyről (mint András írásából kiderül) a legtöbb sztereotípia hamis. Sajnos a jók is... De nem szaporítanám tovább a szót, átadom azt Andrásnak: következzen tehát Portugália, árak, benyomások, meglepetések! (Ja, és a képeket is Andrásnak köszönhetjük.)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

48 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek