Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Élet a világ tetején

Komolyan mondom, folyamatosan kapkodom a fejem, milyen elképesztő történetek érkeznek. Ma például Norbi írását van szerencsém közölni (ha elolvassátok, ti is megértitek, miért nevezem szerencsének), aki egy norvég olajfúrótornyon dolgozik. Nem is szeretném húzni az időt - nem mindennapi történet következik! (A képekért pedig külön köszönet!!)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

158 Tovább

Nem akartuk elfogadni a helyzetet

A tegnapi hosszú franciaországi poszt után ma rövidebbre vesszük, de a téma igencsak érdekes. Az elszántabb olvasók talán emlékeznek arra, hogy több országfelelős is írt már a kérésemre arról, hogy került ki jelenlegi helyére. Norvégiai országfelelősünk, Jegesmedve is elküldte a maga történetét, amit most megosztok veletek.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on, komoly közösségi élet zajlik ott is, sok érdekes kérdéssel, kéréssel, beszélgetéssel. Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

63 Tovább

Hogyan számoljunk külföldön?

Nem az első eset, hogy egy országon belülről gyökeresen eltérő írások érkeznek (a klasszikus példa Svájc, de ott a kantonok miatt különösen nagyok az eltérések). Ma Norvégia a soros, mégpedig egy december közepi poszt kapcsán. Akkor Jegesmedve részletes leírást adott az országról, árakkal és sok egyéb tudnivalóval. Nem sokkal később érkezett rá egy válaszposzt Csabától, amit most közreadok. (A késlekedés maximálisan az én hibám, feltorlódtak a dolgok, de most megpróbálom jóvátenni...) Jöjjön tehát Csaba írása Norvégiáról, de előtte mindenkinek javaslom, hogy olvassa el Jegesmedve posztját, úgy lesz teljes a kép!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Leveleket, a te személyes történeted pedig a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

55 Tovább

Norvégia színe és fonákja

Régen jártunk már Norvégiában, úgyhogy ma ismét északra vesszük az irányt, ezúttal országfelelősünk (ez is egy premier), Jegesmedve jóvoltából, aki egy nagyon jó kis írást küldött. Ami nekem különösen tetszik, hogy nem hallgatja el a negatívumokat sem, miközben rengeteg konkrét adatot (árakat, honlapokat, stb.) megtudunk. Akkor induljunk!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

164 Tovább

Saját vállalkozás külföldön

Mai vendégszerzőnk, Edit külkert végzett, korábban ösztöndíjasként élt Francia- és Spanyolországban is. Aztán úgy döntött, hazajön, majd tavaly márciusban párjával Norvégiába költöztek, ahol most teszik meg az első komolyabb lépéseket a saját vállalkozás indítása felé. Szóval Edit története következik.

30 Tovább

A létbizonytalanság szelleme eltűnik

Nem szeretném állandóan ismételgetni magam, de olyan sok értékes hozzászólás érkezik, hogy nem tudom megállni, hogy ne válogassak közülük. A mai vendégszerző így Ilyés Zoltán, aki Norvégiában él. Tapasztalatai alighanem mindenki számára érdekesek lehetnek.

74 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek