Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol szinte minden olcsó

Mai úticélunk India. Kalauzunk, Viki segítségével vetünk több pillantást az árakra, kiderül, mennyiért lehet jó színvonalon megélni, miként az is, lehet-e sört kapni a tengerparton. (Nem, de igen.) És köszönet a képekért is!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

ÚJDONSÁG - INDULÓ FÓRUMOK!! Szóljatok hozzá! Részletek itt!

49 Tovább

India, zokogó röhögés és egy kis rámen

Befejező részéhez ért karácsonyi világkörüli utunk, amely Ausztráliában, Brazíliában és Franciaországban kezdődött (SMG, hyppia és Barbi segítségével), aztán tegnap Hollandiával (Kacce) és Chilével (Ági) folytatódott, ma pedig Indiába, Izraelbe és Japánba látogatunk el. Kalauzaink Viki, bandirepublik és Mikolt - utóbbi már kifejezetten egy hagyományos japán ételt mutat be nekünk. Én kifejezetten örültem neki a halak, csirkék és töltött káposzta után... :) Jó szórakozást és jó étvágyat!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

2 Tovább

Hát próbáljuk meg Indiát!

Ma Viktória és családja indiai kitelepülésének történetével ismerkedhetünk meg. Kiderül, miért gyanakvóak az indiaiak és vajon meddig kell a Google fordító egy távoli országban.

106 Tovább

Senki nem tekint vissza

Ma egészen messzire kalandozunk Pávalány segítségével, aki Indiából küldte el levelét. A mai poszt csupán bevezetője egy, ígérete szerint rendszeresen jelentkező sorozatnak, melyben a mindennapokkal ismerkedhetünk majd meg.

25 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek