Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az első pillanattól kezdve befogadtak

Nagyon sok furcsaságot lehet mostanában olvasni Egyiptomról, ezért is örültem meg Kriszmösz újabb írásának, aki az első posztját követő nagy érdeklődésre való tekintettel szerencsére ismét billentyűzetet ragadott. Úgyhogy most jöjjön ismét Kriszmösz és Kairó!

(Gyere a Facebookra, ahol egyre nagyobb a közösségünk, csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

66 Tovább

Itt nagyon sok minden nem egyértelmű

Forradalmi helyen még úgysem jártunk (eltekintve Magyarországtól, ugye, de most ezt hagyjuk...), úgyhogy alighanem épp ideje volt egy jó kis egyiptomi posztnak, ami most itt is van, méghozzá Kriszmösz jóvoltából. Kiderül, milyen állást keresni forradalom idején, mit tegyünk a csótányinvázió ellen és hogyan kell gyalogosként túlélni egy 20 milliós városban, ahol gyakorlatilag nincsen járda.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

ÚJDONSÁG - INDULÓ FÓRUMOK!! Szóljatok hozzá! Részletek itt!

67 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek