Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem bántam meg, hogy belevágtunk

Ma Svédországba visz utunk, kalauzunk pedig Kátya, aki a férjével költözött ki a skandináv országba és a nehézségek ellenére nem bánta meg. Minden mást elolvashattok a most következő írásban (külön köszönet a képekért)!

(Gyere a Facebookra, ahol egyre nagyobb a közösségünk, csatlakozz hozzánk Te is! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, ne habozz! A cím: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

49 Tovább

Gazdálkodj okosan Dániában!

A tegnapi poszt kapcsán valaki hiányolta a konkrétumokat - remélhetőleg a mai posztban nem fog csalódni, hiszen dániai országfelelősünk Marci (rendkívüól alapos) bemutatkozása következik. Akik vasárnap megtiszteltek bennünket a Facebook-on tartott Fogadón, már találkozhattak vele, most mindenki más is megismerheti. Irány tehát Dánia, Marcié a szó!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

52 Tovább

Rajtam spórolt a család

Tegnap megígértem, hogy folytatódik Juli története, ezúttal a németországinál (ide kattintva olvasható, érdemes!) kevésbé pozitív dániai tapasztalatokkal. Oda is au-pairként ment, de az ígéretes kezdés után hirtelen sok minden megváltozott.

18 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek