Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan (és hogyan NE) keressünk állást Ausztriában?

Lassan a 300. poszthoz közelítve (bizony!!) újra és újra rá kell döbbennem, hogy ami ennyi történet elolvasása után már természetesnek tűnik, az nagyon sok embernek nem az. Ne legyek ennyire rejtélyes? Jelen esetben a külföldi munkalehetőségek megpályázásáról beszélek. A mai poszt ausztriai országfelelősünké, Franciskáé, aki pár elrettentő példa után azt is elmondja, hogyan lehet olyan pályázatot küldeni, ami esetleg felkelti a munkaadó figyelmét. Aztán a hozzászólásokban jöhetnek majd a további részletek, lesz nem kevés, ebben biztos vagyok!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

154 Tovább

Álláskeresési tanácsok

Nem akármilyen poszt következik ma. Spanyol országfelelősünk, Roxy ugyanis részletes beszámolót küldött arról, hogyan is megy az álláskeresés Madridban és környékén, ám ehhez hadd tegyek hozzá annyit: a leírtak döntő része (talán az öltözködés kivéve...) nagyszerűen hasznosítható máshol is. Lássuk, mi mindenen kell keresztül mennünk addig, amíg megkapjuk az első külföldi munkánk!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

140 Tovább

A mindent eldöntő 30 másodperc

Tulajdonképpen egészen meglepő, de ha jól számolom, első írásával jelentkezik most nálunk Canadacruiser (ami persze az én hibám, mert eddig nem kértem... :D), aki meglehetősen aktuális, hiszen az előző posztok nyomán többször felmerült: miként lehet külföldön állást szerezni. Nos, egy dolog biztosnak tűnik: jól megírt önéletrajz nélkül nem nagyon... Így aztán most jöjjön egy kis segítség egyenesen Kanadából!

(Gyere és találkozzunk a Facebook-on! Csatlakozz hozzánk, élénk élet zajlik ott is! Leveleket, a te személyes történeted a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

32 Tovább

Milyen önéletrajzot írjunk?

Az ember fia/lánya eljut addig a pontig, amikor (akár még Magyarországról, akár már új életének helyszínén) elkezd állásokra jelentkezni, aminek elengedhetetlen feltétele a (lehetőleg jó) önéletrajz. Igen ám, de milyen egy jó önéletrajz?

11 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek