Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan jussunk munkához Svájcban?

Két út van persze: a munkavállalás és a vállalkozás. Ezeket tárgyalja részletesen országfelelősünk, Tilmir, akitől azt is megtudjuk, milyen típusú tartózkodási engedélyek vannak.

(Ma este megnyit a FOGADÓ A HATÁRON a blog Facebook-oldalán!! Idei első vendéglátónk CANADACRUISER, azaz Kanadáról lesz szó magyar idő szerint este 8 és 10 között. Gyertek, kérdezzetek, beszélgessünk egy jót!! Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

243 Tovább

Úgy mentem el, hogy maradtam

Némileg rendhagyó poszt következik ma, hiszen szerzője hosszas hezitálást követően úgy döntött, marad Magyarországon. Pontosabban elment. Pontosabban maradt. Hogy mire föl is e bizonytalanság, kiderül, ha elolvassátok András írását.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

79 Tovább

Saját vállalkozás külföldön

Mai vendégszerzőnk, Edit külkert végzett, korábban ösztöndíjasként élt Francia- és Spanyolországban is. Aztán úgy döntött, hazajön, majd tavaly márciusban párjával Norvégiába költöztek, ahol most teszik meg az első komolyabb lépéseket a saját vállalkozás indítása felé. Szóval Edit története következik.

30 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek