Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Élet a világ tetején

Komolyan mondom, folyamatosan kapkodom a fejem, milyen elképesztő történetek érkeznek. Ma például Norbi írását van szerencsém közölni (ha elolvassátok, ti is megértitek, miért nevezem szerencsének), aki egy norvég olajfúrótornyon dolgozik. Nem is szeretném húzni az időt - nem mindennapi történet következik! (A képekért pedig külön köszönet!!)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

158 Tovább

Élet a kazahsztáni olajmezőkön

Új területeket hódít meg a Határátkelő :), hiszen ma Kazahsztánba visz utunk, FP segítségével, aki fél életét az ottani olajmezőkön, és ami persze szorosan hozzákapcsolódik, az azok mellett épült táborokban, városokban élte le. Nem is húzom az időt, rendkívül érdekes beszámoló következik! (Külön óriási köszönet a képekért!!)

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com. Hétvégén egyébként irtózatos válaszhadjáratba kezdek, úgyhogy akinek eddig nem válaszoltam, annak most fogok - legalábbis megpróbálom...)

70 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek