Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi kell a beilleszkedéshez?

Még valamikor november végén került ki egy poszt, amely azóta a blog történetének egyik legtöbbet hivatkozott írásává vált. A Határátkelőt rendszeresen követők alighanem ennyiből is kitalálták, hogy Wilhelmus a kultúrsokk különböző szakaszairól szóló írására gondolok. Nos, kíváncsi vagyok, hogy szerzőnk újabb posztja milyen visszhangokat kelt majd - ezúttal a beilleszkedéshez szükséges készségekről.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

112 Tovább

Kultúrsokk és ami vele jár...

Egy egészen különleges posztot ajánlok mára, Wilhelmus írását, aki talán tükröt tart a saját reakcióink, szemléletünk elé. A szerző lassan 3 éve már, hogy Hollandiában él a férjével és 3 gyermekükkel együtt. Ma kivételesen nem személyes történet következik, de nagyon őszintén mondom, hogy teljes szívemből ajánlom a végigolvasását.

(Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség tagja lenni, és részt venni a Fogadóban, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

165 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek