Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magadra számíthatsz, senki másra

A mai poszt ékes példája annak, mennyire mást jelent mindenkinek a nehéz, már-már elviselhetetlen körülmény fogalma. M egy uniós önkéntes program keretében van Olaszországban, és több problémával is szembesült. Sok szempontból nagyon tanulságos írás következik...

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

59 Tovább

Közölték, hogy nem beszélek elég jól magyarul

A mai poszt nem lesz túlságosan hosszú, de fontos kérdést feszeget, amiről szerintem érdemes beszélgetni - ez nem más, mint a munkaszerződések kérdése. Mai szerzőnk, Mária Olaszországban él, ahol már nem egyszerű határozatlan idejű szerződést kapni. Nektek mi a tapasztalatotok?

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

41 Tovább

Ha valaki elszánt, boldogul

Miközben a mai posztot szerkesztettem jutott eszembe, hogy milyen furcsa: Olaszországról még alig esett szó, holott közel is van, és egészen kézenfekvő helynek számít. Úgyhogy most pótolunk egy keveset a hiányosságból, méghozzá Karolina24 segítségével, aki Észak-Olaszországról írt.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Leveleket, a te személyes történeted pedig a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

26 Tovább

Odakint farkastörvények uralkodnak

Mai történetünk arra szolgál példával, hogy nyelvtudással, jó állásba kimenve sem feltétlenül találja meg a boldogságot az ember. Andi története kicsit más, mint az eddigiek, hiszen nem legalulról kellett kezdenie. Induljunk el vele együtt mi is Rómába!

6 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek