Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

India, zokogó röhögés és egy kis rámen

Befejező részéhez ért karácsonyi világkörüli utunk, amely Ausztráliában, Brazíliában és Franciaországban kezdődött (SMG, hyppia és Barbi segítségével), aztán tegnap Hollandiával (Kacce) és Chilével (Ági) folytatódott, ma pedig Indiába, Izraelbe és Japánba látogatunk el. Kalauzaink Viki, bandirepublik és Mikolt - utóbbi már kifejezetten egy hagyományos japán ételt mutat be nekünk. Én kifejezetten örültem neki a halak, csirkék és töltött káposzta után... :) Jó szórakozást és jó étvágyat!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

2 Tovább

Télen is zokni nélkül

A tegnapi erdélyi poszt után ma nagyot ugrunk (már csak így szoktuk...), egyenesen Japánig, ahonnan országfelelősünk, Mikolt jelentkezett ismét (és a képeket is ő küldte). Kiderül, hogy a bölcsiben és az oviban télen a meglehetősen gyenge fűtés ellenére sem húznak zoknit a gyerekek lábára, és megtudjuk azt is, mi az a jócsien. Kalandra fel!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

34 Tovább

Borzasztóan kell tudni alkalmazkodni

Ma Japán felé vesszük az irányt, mégpedig Mikolt segítségével, aki finoman szólva is tapasztalatból beszél, hiszen lassan 20 éve él a távol-keleti országban. Meglátásai nemcsak a japán körülmények iránt érdeklődőknek lehetnek érdekesek, ezt merem állítani! (Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

16 Tovább

Japán kétszer

Folytatódik tehát a Határátkelő (a kommentelésekről és a jövőbeni tervekről ide kattintva olvashattok többet), mégpedig Böhö posztjával, ami - úgy érzem - illik is a helyzethez. Minden más kiderül a posztból!

37 Tovább

Elképzelhetetlen ennél nagyobb kaland

A múltkor ott hagytuk félbe tableno történetét, hogy megérkezett az egyetemre. Mint a mai posztból kiderül, az eddig megpróbáltatások gyenge előhangjai voltak egy két és fél éves kalandnak, benne magukból kivetkőző japánokkal és persze A Harmónia és A Kölcsönös Tisztelet Helye) Kollégium Északi Szárnyával...

53 Tovább

Mint gyárakban a félkész termék

Nagy nap ez a blog életében, hiszen régi törzskommentelőnk, tableno írását adhatjuk közre. Japán kalandjainak első részét olvashatjátok az alábbiakban. Felhívnánk a figyelmet a nem-orthodox (elnézést...) megoldásra, mellyel kijutott Tokióba.

24 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek