Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meg kellene próbálni Brazíliát

Sokszor felmerült már a hozzászólásokban is, mennyire fontos része a kapcsolattartásnak az internet. Ezzel fokozottan így van mai szerzőnk, Eszter is, aki egyenesen egy chatelésnek köszönhetően ismerkedett meg férjével. Most Brazíliában él, onnan küldte el történetét.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

132 Tovább

Karácsony a világ körül – ausztrálok, brazilok és franciák

Sokat gondolkoztam, milyen poszttal is kellene jelentkezni Karácsonykor, hiszen ilyenkor az ember általában a szépre és a jóra, a szeretetre figyel és megpróbálja félretenni a gondokat. Így jött az ötlet, hogy megkérem az országfelelősöket, hogy akinek kedve van hozzá, írja meg, náluk hogyan ünneplik a Karácsonyt. Végül hihetetlenül érdekes írások születtek - a háromrészes sorozat mai nyitódarabjában Ausztrália (SMG), Brazília (hyppia) és Franciaország (Barbi) életének eme szeletébe pillanthatunk be. Remélem a készülődés mellett marad kis időtök arra, hogy végigolvassátok a posztot - ígérem, érdemes!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

28 Tovább

Brazília, az eszméletlen

Hogyan is lehetne jobban kezdeni egy hetet így december közepén, mint egy brazíliai látogatással? Aki ebben segítségünkre van, nem más, mint a blog helyi országfelelőse, hyppia. Szólni sem tudok hozzá, fantasztikus utazás következik, ráadásul részletes adatokkal, árakkal - hadd szóljon a szamba!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

104 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek