Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyarként egy osztrák faluban

Valamiért az a benyomásom, hogy amikor külföldre költözésről beszélünk, általában nagyváros jut az ember eszébe, holott egy kisebb település, falu legalább annyi előnnyel (még ha másfajtákkal is) kecsegtet. Erre példa a mai poszt, melynek beküldője, Petan egy osztrák faluban éli a mindennapjait. Lássuk, milyen is az óvoda, iskola egy kistelepülésen!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Tegnap óta már több mint 7000-en vagyunk! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com)

75 Tovább

Iskola és óvoda külföldön

Hiába van szombat, nincs kegyelem: ma bizony óvodába és iskolába megyünk. :) Ugyan csak virtuálisan és Svájcban, de akkor is. Úgyhogy ki az ágyból és indulás: Lívia segítségével megnézzük, milyen is a svájci közoktatás!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Leveleket, a te személyes történeted pedig a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

103 Tovább

Télen is zokni nélkül

A tegnapi erdélyi poszt után ma nagyot ugrunk (már csak így szoktuk...), egyenesen Japánig, ahonnan országfelelősünk, Mikolt jelentkezett ismét (és a képeket is ő küldte). Kiderül, hogy a bölcsiben és az oviban télen a meglehetősen gyenge fűtés ellenére sem húznak zoknit a gyerekek lábára, és megtudjuk azt is, mi az a jócsien. Kalandra fel!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

34 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek