Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan (és hogyan NE) keressünk állást Ausztriában?

Lassan a 300. poszthoz közelítve (bizony!!) újra és újra rá kell döbbennem, hogy ami ennyi történet elolvasása után már természetesnek tűnik, az nagyon sok embernek nem az. Ne legyek ennyire rejtélyes? Jelen esetben a külföldi munkalehetőségek megpályázásáról beszélek. A mai poszt ausztriai országfelelősünké, Franciskáé, aki pár elrettentő példa után azt is elmondja, hogyan lehet olyan pályázatot küldeni, ami esetleg felkelti a munkaadó figyelmét. Aztán a hozzászólásokban jöhetnek majd a további részletek, lesz nem kevés, ebben biztos vagyok!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

154 Tovább

A mindent eldöntő 30 másodperc

Tulajdonképpen egészen meglepő, de ha jól számolom, első írásával jelentkezik most nálunk Canadacruiser (ami persze az én hibám, mert eddig nem kértem... :D), aki meglehetősen aktuális, hiszen az előző posztok nyomán többször felmerült: miként lehet külföldön állást szerezni. Nos, egy dolog biztosnak tűnik: jól megírt önéletrajz nélkül nem nagyon... Így aztán most jöjjön egy kis segítség egyenesen Kanadából!

(Gyere és találkozzunk a Facebook-on! Csatlakozz hozzánk, élénk élet zajlik ott is! Leveleket, a te személyes történeted a következő címen várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

32 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek