Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A svájcizmus: a hipergazdagoktól a becuccoló magyarokig

Immár nem kérdés, hogy a blog egyik legnépszerűbb célországa Svájc, jönnek a posztok rendesen, aminek én rendkívül örülök, főleg, hogy jókat tudunk beszélgetni, vitatkozni erről a sajátos országról. Ma Attila írása következik, aki francia nyelvterületen él és ma azt is elmeséli egyebek mellett, hogy miként kerülnek a Forma-1-es pilóták az országba, de szó esik az iskolarendszerről, a fizetésekről és megtudjuk, hogy végeredményben barátságosak-e a svájciak (legalábbis Neuchâtel kantonban).

UPDATE: Mivel órák óta nem elérhető a kommentelés, arra buzdítanék mindenkit, hogy amíg helyre nem áll, addig a Facebookon folytassuk a beszélgetést.

UPDATE 2: A jelek szerint fél 5 tájékában helyreállt a rendszer, szóval lehet ismét hozzászólni. Remélhetőleg UPDATE 3-ra nem lesz szükség...

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

79 Tovább

Dolgok, amiket nem tudnék feladni

Attila és családja Svájc francia nyelvterületén él, Neuchâtel kantonban immáron 11 éve, és mint írja, nem kíván hazaköltözni. Mint fogalmaz, "erőszakkal kellene visszakergetni, ha véletlenül svájci barátaink úgy döntenének, hogy elegük van belőlünk, de akkor is csak országot váltanék, de nem Magyarhonra". Jöjjön tehát Attila története, a végén svájcias pedantériával kis táblázatban a megélhetési költségek.

258 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek