Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem kevésbé vagyok magyar, mint izraeli

A Facebookon találkoztunk Évával, aki Izraelben él és ír és szerkeszt egy érdekes és jó honlapot. Ott (is) írt rólunk (amiért köszönet), és a magam részéről eléggé érdekesnek és fontosnak találtam az írását, nem utolsósorban az általa felvetett kulturális kérdések miatt, hogy megkérjem, hadd adjam közre itt is.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted, azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com.)

374 Tovább

India, zokogó röhögés és egy kis rámen

Befejező részéhez ért karácsonyi világkörüli utunk, amely Ausztráliában, Brazíliában és Franciaországban kezdődött (SMG, hyppia és Barbi segítségével), aztán tegnap Hollandiával (Kacce) és Chilével (Ági) folytatódott, ma pedig Indiába, Izraelbe és Japánba látogatunk el. Kalauzaink Viki, bandirepublik és Mikolt - utóbbi már kifejezetten egy hagyományos japán ételt mutat be nekünk. Én kifejezetten örültem neki a halak, csirkék és töltött káposzta után... :) Jó szórakozást és jó étvágyat!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

2 Tovább

A magyar maffia kalandjai Izraelben

Ma ismét Izraelbe megyünk (pontosabban visszatérünk, hiszen bandirepublic történetének első részében már jártunk ott), ráadásul egy kibucba. Csupán emlékeztetőül (úgy is mondhatnám, hogy "az előző rész tartalmából"): kiderült, mi az az Ulpan, milyenek az utcán a felfegyverzett csajok és mi az a balagan. Innen folytatjuk, bandirepublicé a szó.

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

49 Tovább

Felfegyverzett csajok és őrületes balagan

Miért éppen Izrael? - teszi fel a kérdést mai szerzőnk, bandirepublic (blogja itt olvasható, erősen ajánlom!), majd természetesen meg is válaszolja. Egy biztos: aki végigolvassa a posztot, megtudja, mi az a balagan, ellátogathat egy Szochnut irodába és bepillantást nyerhet egy kibuc életébe.

22 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek