Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Úgy gondoltuk, ez egy szuper hely lesz - videó!

Elképesztő premier a Határátkelőn! Megelevenednek az eddig csak írott történetek, Norbi jóvoltából most négy prágai magyar mindennapjaival ismerkedhettek meg - videón. Fogadjátok sok szeretettel és ne tartson vissza benneteket a hossz, mert addiktív a dolog!

(Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

20 Tovább

Nem mennék innen haza

Sokan vannak a leendő (vagy már gyakorló) határátkelők közül, akik a legszívesebben valamelyik közeli országba mennének, ami külföld, de mégis elérhető távolságban van. Egyáltalán nem reprezentatív saját tapasztalatom szerint ebben a viszonylatban Ausztria és Csehország (ezen belül is főleg Prága) az élmezőnyben foglal helyet. Mai szerzőnk (és egyben egyik országfelelősünk), Norbert segítségével utóbbiba látogatunk el, részletes árakat, hasznos linkeket is kapunk - és nem utolsósorban megtudjuk, ki uralja a kolbászpiacot.

Folyamatosan gyarapodik csapatunk, már 14 országnak van "felelőse". Ezek (szigorúan ábécésorrendben): Ausztria, Ausztrália, Brunei, Chile, Csehország, Finnország, Franciaország, India, Kanada, Nagy-Britannia, Németország, Spanyolország, Svájc és Svédország. Ország persze akad még bőven, úgyhogy várom a további jelentkezéseket, akinek van kedve, csatlakozzon a csapathoz!

26 Tovább

Bezáródtak előttem a kapuk

Némileg rendhagyó írás következik, hiszen Gergely nem végleg keresett magának külföldi munkát, hanem a szakmai tapasztalatszerzés és a kalandvágy vonzotta - egészen egy cseh kutatóintézetbe.

2 Tovább

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek