Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hollandia szubjektív - A kezdetek

Ma ismét egy országfelelősünk következik. Kacce Hollandiáról szóló bevezető írásából (azaz lesz még ennél jóval több konkrétum, ezért ne érje kritika) kiderül, hogyan érdemes nekiindulni, mire kell figyelni.

(Ha szeretnél egy napról napra rohamosan bővülő közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)


81 Tovább

Szültem angolul, majd németül

A mai poszt egy egészen különleges részét mutatja be az ember életének, méghozzá a gyerekszülést. Nóra abban a (mi szempontunkból kétségkívül szerencsés) helyzetben van, hogy egyik gyermeke Hollandiában, a másik Ausztriában született, így aztán a most következő írás egészen különleges, hiszen egy poszton belül két ország eltérő rendszerét is megismerhetitek.

(Ha szeretnél egy napról napra bővülő közösség tagja lenni, csatlakozz hozzánk a Facebook-on! Ahol még elérhetsz és ahová a személyes történeteket várom: hataratkeloKUKAChotmail.com)

45 Tovább

Hollandia rondán és szépen

A tegnapi filozofálgatósabb poszt (Magyar magyarnak farkasa?) után ma Hollandiába utazunk (legalábbis virtuálisan), mégpedig Szilvia segítségével. Írásából kiderül, hogy a németalföldi országban távolról sem fenékig tejföl az élet, de a végkövetkeztetése mégis az: nem jönne haza a bizonytalanba.

Fogadjátok szeretettel konkrétumokat és jó tanácsokat is tartalmazó írását!

49 Tovább
12
»

Határátkelő

blogavatar

Az ország átlépte a határt, ezért mi is átlépjük.

Utolsó kommentek